Vakítóan fehér fogak – reklámfogás vagy valóság?

Fogfehérítés

Fogaink fehérsége alapvetően adottság kérdése. Fogaink egészségének megőrzésével elkerülhetők a fogromlás miatt bekövetkező elszíneződések, de fogaink fehérségéért ennél többet is tehetünk.
Az egészséges fogakat erőteljesen sárgítja a dohányfüst, a kávé és a tea, de valamennyi intenzív színű étel, például a vörösbor vagy a pirospaprika is. Elszíneződést, szürkés árnyalatot okozhatnak az elöregedett tömések, s a gyökérkezelés utáni fog sem marad olyan fehér, mint korábban.
A hatékony fogfehérítés otthon vagy a fogorvosi rendelőben is elérhető. A legegyszerűbb, otthoni módszer a fehérítő vagy “whitening” fogkrémek használata. Ezek közül sem mindegyik és nem egyformán váltja be a hozzá fűzött reményeket, de kétségtelen, hogy vannak közöttük nagyon hatékonyak.
Ahol a fogkrém már nem tud segíteni, ott a fogorvos személyre szabott tanácsaival otthon, vagy a rendelőben végzett fehérítés jelenthet megoldást. Nincs reménytelen eset!
Az orvos által végzett fehérítés során a szakember először pontosan megállapítja az elszíneződés jellegét és okát. A sérült, beteg fogat fehérítés előtt mindig kezelni kell, csak utána lehet hatékony a beavatkozás.

Szeretne még több információt kapni a témában? Vagy időpontra lenne szüksége? Kattintson ide és keresse kollégáinkat!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Szombaton is nyitva vagyunk.
+36 20 390 8678

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Nem olvasható? Módosítás. captcha txt
hogyan kell helyesen fogat mosni, fogkrém, fogkefe, praktikák, fogmosás, tanácsadás, fogorvos, fogászat, mosonmagyaróvárFogászati félelem