Vakítóan fehér fogak – reklámfogás vagy valóság?

Fogfehérítés

Fogaink fehérsége alapvetően adottság kérdése. Fogaink egészségének megőrzésével elkerülhetők a fogromlás miatt bekövetkező elszíneződések, de fogaink fehérségéért ennél többet is tehetünk.
Az egészséges fogakat erőteljesen sárgítja a dohányfüst, a kávé és a tea, de valamennyi intenzív színű étel, például a vörösbor vagy a pirospaprika is. Elszíneződést, szürkés árnyalatot okozhatnak az elöregedett tömések, s a gyökérkezelés utáni fog sem marad olyan fehér, mint korábban.
A hatékony fogfehérítés otthon vagy a fogorvosi rendelőben is elérhető. A legegyszerűbb, otthoni módszer a fehérítő vagy “whitening” fogkrémek használata. Ezek közül sem mindegyik és nem egyformán váltja be a hozzá fűzött reményeket, de kétségtelen, hogy vannak közöttük nagyon hatékonyak.
Ahol a fogkrém már nem tud segíteni, ott a fogorvos személyre szabott tanácsaival otthon, vagy a rendelőben végzett fehérítés jelenthet megoldást. Nincs reménytelen eset!
Az orvos által végzett fehérítés során a szakember először pontosan megállapítja az elszíneződés jellegét és okát. A sérült, beteg fogat fehérítés előtt mindig kezelni kell, csak utána lehet hatékony a beavatkozás.

Szeretne még több információt kapni a témában? Vagy időpontra lenne szüksége? Kattintson ide és keresse kollégáinkat!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Szombaton is nyitva vagyunk.
+36 20 390 8678

hogyan kell helyesen fogat mosni, fogkrém, fogkefe, praktikák, fogmosás, tanácsadás, fogorvos, fogászat, mosonmagyaróvárFogászati félelem