Garanciális vállalásaink

Számunkra a legfontosabb, hogy pácienseink az évek múltával is elégedettek legyenek az általunk végzett fogászati beavatkozások minőségével és szakszerűségével, éppen ezért a következő garanciákat vállaljuk:

Árajánlat garancia

A személyes fizikális vizsgálat és a röntgenfelvétel alapján személyre szabott árajánlatot készítünk pácienseinknek. Bármilyen, a kezelés során felszínre kerülő további probléma vagy orvosilag szükségesnek vélt egyéb beavatkozás esetén is maximum 10%-ban térünk el a megadott árajánlat összegétől.

Minőségi garancia

Csakis a legkorszerűbb technikai berendezésekkel és a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Kollégáink a legjobb tudásuk szerint, a páciens érdekeit mindig szem előtt tartva dolgoznak. Mindezekkel garanciát vállalunk arra, hogy pácienseink mindenből a számukra legjobbat kapják nálunk.

Tájékoztatási garancia

Csakis a beteg előzetes beleegyezésével és egyetértésével végezzük el a fogászati kezelést. Nálunk nem fordulhat elő, hogy a páciens utólag szembesül vele, hogy az orvos a tudta nélkül, a beavatkozás közben hozott meg egy orvosszakmai döntést.

Tartóssági garancia

Implantációs fogpótlás esetén élethosszig tartó garanciát vállalunk az implantátum testre és fejrészre. Az implantátumokon lévő koronára 2 év a garanciaidő. Amennyiben egy felmerülő probléma bizonyíthatóan fogászatunk vagy fogtechnikai laboratóriumunk hibája, vállaljuk a helyreállítás fogászati és fogtechnikai költségeit.

Emellett fogászatunk 2 év garanciát vállal minden általunk elkészített rehabilitációs eszközre: tömésekre, betétekre /inlay, onlay/ koronákra, hidakra, részleges és teljes kivehető fogpótlásokra.

A garancia vállalásának korlátai
  • nem tudunk garanciát vállalni a beteg saját fogaira, a fogakat és az implantátumokat tartó szövetekre, azaz a fogak és implantátumok körül lévő csont és ínyszövetre
  • nem tudunk garanciát vállalni a gyökérkezelések sikerességére
  • nem garanciális eset az, amikor egy újonnan készült tömés, betét vagy korona alatt lévő fog begyullad, és gyökérkezelés szükséges, vagy a fogat el kell távolítani.
  • kivehető fogpótlások alatt az állcsont sorvad, és a pótlás stabilitása csökken.
  • koronák, hidak és implantátumok körül a fogágy begyullad, és a beteg ezért elveszti azokat.
  • nem vállalunk garanciát a kezelés után létrejött fog- és szájbetegségekre, allergiákra
  • nem vállalunk garanciát extrém igénybevétel /csikorgatás/, valamint baleset következtében létrejött károsodásokra
  • elveszti a beteg a garanciát, amennyiben problémájával más fogászati rendelőt keres fel, és ott kéri az eszköz javítását
  • nem vállaljuk a helyreállítás költségét, ha az eredeti fogászati beavatkozás nem a mi fogászatunkon történt
  • nem vállaljuk a beteg helyreállítással kapcsolatos utazási, szállás- és egyéb költségeit.

Megközelíthetőség

Könnyedén eljuthat hozzánk!

Megközelíthetőség:
9200 Mosonmagyaróvár, Malomszer utca 10.

Postacím: 9200 Mosonmagyaróvár, Fecske utca 12.

Email:
office@europe-dental.eu

Mobil: +36 30 4747 274
Tel: +36 96 203 241

Fogászati kérdése van?

Árajánlat kéréssel, vagy bármely fogászati kérdésben
keresse bizalommal munkatársunkat!