A mi világunk

Értékeink

A páciensek általában feszülten érkeznek a fogorvoshoz, szorongva várakoznak a kezelés előtt. A Europe Dentalnál arra törekszünk, hogy betegünk otthon érezze magát. Épp ezért várótermünk inkább hasonlít egy barátságos nappalira, mintsem egy rideg orvosi helyiségre. Vendégeink egy kávé vagy tea mellett hangolódhatnak rá a kezelésre. Kollégáimmal együtt azon vagyunk, hogy fogászatunkon egy, a rohanó külvilágtól elzárt kis szigetet alakítsunk ki, ahol a páciensek azt érzik, hogy mi figyelünk rájuk, fontosak nekünk, és mindnyájukra van időnk.

Honlapon létrehoztuk  az „Elmagyarázzuk…” menüpontot, melynek segítségével pácienseink már otthon tájékozódhatnak a beavatkozásról, így még a kezelés előtt feltehetik esetleges kérdéseiket is, melyekre igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni, akár e-mailben, akár a fogászati rendelőben.

A kezelésekről kollégáimat is kérdezheti az elérhetőségek valamelyikén, vagy olvashat a Europe Dental fogászat kínálatáról az „Elmagyarázzuk…” menüpontban. Forduljon hozzánk bizalommal, minden kérdésre igyekszünk válaszolni!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.