Prémium minőségű implantátumok
Modern tecnológia
Teljesen személyre szabott implantátumok

IMPLANTÁLÁS

Az implantációs fogpótlás a foghiányok megszüntetésének legújabb legmodernebb módja. Az implantátumon rögzített koronák és hidak, teljes mértékben pótolják az eredeti fogak funkcióit, megjelenésükben az eredeti fogakra hasonlítanak, így nem észrevehetőek. Implantációs fogpótlás készítése esetén, nem kell a szomszédos ép fogakat preparálni. Az implantátumok (műgyökerek) az elvesztett fogak helyére az állcsontba kerülnek beültetésre. A műtétek 98%-ban sikeresek. Az implantátumokat titánból állítják elő, úgy hogy méretükben és formájukban az elvesztett foggyökerekre hasonlítanak. Beültetés után az implantátumok 3 hónap alatt csontosodnak össze az állcsonttal, így ezután vállnak terhelhetővé. Bizonyos feltételek teljesülése esetén, az implantátumok azonnal terhelhetőek. Az implantációs műtéti technikák jelentős fejlődése lehetővé teszi, hogy az implantátumokat a fogeltávolítás után azonnal az állcsontba helyezzük. Az implantátumok élettartalma nagyon hosszú, megfelelő szájhigiénia és fogorvosi kontrol esetén élethosszig tarthat. Az implantációs műtét feltétele, hogy megfelelő mennyiségű egészséges csont legyen a tervezett műtéti területen. A beavatkozások előtt maradó fogazatot szanálni kell. Bizonyos esetekben az implantáció nem ajánlott: erős dohányzás, nem kezelt cukorbetegség, csontritkulás gyógyszeres kezeléssel, nem megfelelő szájhigiénia.

A fogászatunkon használt implantátumok a legmagasabb minőséget képviselik.

imgres
www.mis-implants.com

Established in 1995, MIS Implants Technologies Ltd. is a global leader in the development and production of advanced products and innovative solutions aimed to simplify dental implantology. Through our state-of-the-art production facilities, MIS offers a comprehensive range of cutting-edge dental implants, superstructures, tools and kits, as well as extensive solutions for oral restoration and health. 


sic_logo
www.sic-invent.com

SIC invent AG is a young, innovative and dynamic company. As a globally active manufacturer of dental implant systems, we work in close collaboration with the Schilli Implantology Circle in the research and development of implant systems.


NobelBiocare_logo_tcm260-22286
www.nobelbiocare.com

Our strategy is titled “Designing for Life” to reflect our mission of improving the quality of life of each patient treated and to provide our innovation program with the ambition to design products of such a superior quality they are capable of lasting for the lifetime of the patient.